24 sept 2011, 10:41

Джвачка 

  Poesía » De humor
590 0 7

ДЖВАЧКА

 

Нито зъби, ни протези –

сал пишуркащи набези…

Где да си държа езика?

Джвакам дъвка “политика”!...

© Лиляна Благоева Андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??