7.04.2017 г., 22:26 ч.  

Длъжник на "патроните" 

  Поезия » Философска
651 2 2

Държавичко

                    моя,

                     корумпирана,

                             алчна

                                  и зла,

ти какво си ми дала,

                та какво ти дължа?!

Като Ботев

            и Левски –

                 за кого да умирам..?!?

За кого да се бия?!

      За кого да крещя?!

Когато свестен Човек

                     във теб не намирам –

 да развее

                байряка –

                         "добрина

                                  добрина"!!

                                   

 

19;00ч

6.4.2017г.                                             ШАНИ 

© Шани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжно е времето, в което живеем. Но Ботев и Левски какво са получили - те са дарили себе си, за да сме днес ние. Дължим им на тях, ако не на безмислената ни държава. България е нещото, заради което си струва! Поздрави от мен!
  • Гневен стих.... с много истини
Предложения
: ??:??