3.10.2020 г., 7:37 ч.

Днес 

  Поезия » Любовна
449 0 0

Ако решиш,че днес ще те целувам!
Сгрешил си.Не ми е до това.
Ще те прегърна просто на сбогуване,
а утре ще очаквам любовта.

И пак ще те сънувам неспокойна,
ще те жадувам до безсилие.
И знам ще дойде утринта,
в която ще се будя от милуване.

И ако закъсня.Потърси ме!
Ще те очаквам дори да е за миг.
В правилното време ще се случи,
това което днес не ми достигна смелостта.
 

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??