30.09.2009 г., 15:42 ч.

Днес 

  Поезия » Любовна
659 0 8

Във себе си днес нови мисли откривам -
за бурна обич и сладък копнеж,
всяка частица от мен те жадува,
а в сърцето усещам силен бодеж.


Мислите мои след теб се затичаха,
по цветни морави, през буйни реки,
прегърнаха с трепет крилото на вятъра,
търсещо, лудо прескочи кръвта.


Подай ми ръка, към тебе аз тичам,
днес ще се срещнем в най-светлия ден.
Аз ще бъда твоето мило момиче,
а ти - моят сбъднат любим.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??