13.12.2011 г., 20:01 ч.

Днес 

  Поезия » Любовна
808 0 0
Каквото е било, е скрито
в забравен спомен за вина.
Останали са ти очите,
но в ореол от тлъстина.
Това отпуснато коремче
нима е същото, което
намекваше, че може вечно
сред моите мечти да свети?
А с мен била би елегантна,
но предпочете друг... подход.

Защо ли зле ти е подействал
добрият начин на живот?

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??