1.02.2014 г., 20:24 ч.

Днес 

  Поезия » Любовна
800 1 4

Днес съм като сбъдната мечта,

днес изгрева докосвам с длани,

днес прегръщам росната трева,

днес вятърът къдриците ми гали.

 

           Днес морето предано замира,

           щом в пясъка заровя пръсти,

            днес нежно закачливо ме облива

            с перлените си  искрящи пръски.


                       Днес съм  слънчев дар небесен

                       и на щастие голямо те обричам,

                       днес долитам като славеева песен,

                       да ти кажа колко много те обичам! 

 

 

31 януари 2014 год.

© Таня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??