27.10.2011 г., 15:35 ч.

Днес искам 

  Поезия » Любовна
691 0 13

Днес искам да напиша нещо ново

и сложа новото начало в рамка,

животът ми да е планиран гладко

и всичко да е ясно, ярко.

 

Днес искам да изпея нова песен,

да е красива и оптимистично бяла

и мъката да излети далеко

и да не идва тъжна есен.

 

Днес искам да съм истинска и жива

и много, много лъчезарна,

мечтите ми да имат сила,

която само времето да спазва.

 

Днес искам ти да си със мене,

да усетя вярното ти рамо,

ако ми омръзне да те гледам,

да те целуна и да си отида тихо само.

 

© Таня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??