2.01.2008 г., 7:30 ч.

Днес, когато си отиваш 

  Поезия » Любовна
704 0 2
Не знаех,
че си част от мен.
Шегувах се,
флиртувах,
изкушавах те...
Но днес,
когато си отиваш,
ми е пусто.
Не знаех,
че си част от мен.
Шегувах се с романтиката,
пращах любовта по дяволите,
не търсех с поглед
падащи звезди.
И днес,
когато си отиваш,
ми е някак тъжно.
Защо ми припомни,
че те обичам?

© Радост Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??