24.09.2013 г., 21:50 ч.

Днешни истини 

  Поезия » Гражданска
810 1 0

Кавалер на проститутки,
джентълмен сред стадо овце,
а хубавите ябълки си падат,
блатистото прасе да ги яде.
Така стоят днес нещата,
оградата е разделена на две,
та те, приятелю, за красиво смятат
целофана, а не цветето в който то е.

Р.Х. 
17.09.2013г.

© Тангра Перник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??