24 сент. 2013 г., 21:50

Днешни истини 

  Поэзия » Гражданская
809 1 0

Кавалер на проститутки,
джентълмен сред стадо овце,
а хубавите ябълки си падат,
блатистото прасе да ги яде.
Така стоят днес нещата,
оградата е разделена на две,
та те, приятелю, за красиво смятат
целофана, а не цветето в който то е.

Р.Х. 
17.09.2013г.

© Тангра Перник Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??