13.03.2018 г., 8:51 ч.

Дните и Нощите 

  Поезия » Любовна
978 1 1

Когато дните и нощите,
в безметежността се сливат.
Когато думите и мощите,
на светеца във забравата умират.
Когато в твоето лице,
краят на вечността съзирам,
превръщам се в палаво хлапе,
и друго щастие не искам да избирам.

© Екатерина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??