Ще бъдеш ли винаги до мен,
и в мрачния, и в слънчевия ден?
Не искам бижута, коли, палати,
нито скъпо Мазерати!
Искам само едно - любовта ти!
Ще ме обичаш ли накрай света,
знаейки, че аз съм твоята жена?
© Анелия Ангелова Всички права запазени