1.06.2007 г., 16:03 ч.

До дъщеря ми 

  Поезия
1266 2 13
 

Единствена моя, много те обичам!

Най-нежните думи за тебе изричам.

С днешния празник те поздравявам,

сърдечни пожелания към тебе отправям.


С горещи молитви се моля на Бога

да имаш само радост и да нямаш тревога.

Да имаш за богатство добродетелите си,

да ти се сбъднат и най-смелите мечти!


Разумното желание нека ти се сбъдне,

щастието винаги със тебе да бъде!

Господ да ти дава много здраве, сила,

да те покровителства Богородица, мила!

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??