3.07.2006 г., 22:22 ч.

До кога 

  Поезия
666 0 2

До кога с тебе ще сме воини,
в битката наречена - Любов?
Ще доказваме кой е по-достойния,
въоражени с инат, за да победим!

Шпаги, в словесните двубои преплитаме,
с мрънкане и крясъци нещо пак делим...
Не е ли любовта онази,
заради, която трябва да простим?

Потърси в тебе добрината,
останала от онзи миг!
Върви с мен... в долината,
преплел мечти в любовен вик!

Подай ръка и кротко погледни ме,
огледай се в моите очи.
Усмивка пак след бурите изгрява,
целуни ме или просто помълчи!

© Евелина Мавродиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??