5.07.2019 г., 9:39 ч.

До край ще обичам 

  Поезия » Любовна
564 0 0

ДО КРАЙ ЩЕ ОБИЧАМ

 

Уханните ти устни

върху топлата ми гръд

и косите ти посипали лицето.

И изгарящите тръпки,

щом сърце докосне сърцето.

Погледа ти впит

във моите очи

и топлата ти длан,

обвила раменете.

Защо да се будя

от приказния сън

щом докрай ще обичам.

Кажете.

© Лиляна Стаматова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??