5.03.2010 г., 22:40 ч.

До мен остани! 

  Поезия » Любовна
504 0 0

До мен остани

и бързо ме гушни,

и мой остани,

за да ме обичаш,

както си знаеш

само ти!

И не ме забравяй,

не ме изоставяй

и в тъмните нощи,

и в мрачните дни

ти пак до мен бъди!

Защото, ако те няма,

ще подивея

и сама ще си пея...

Искам те запомня

и цял живот мой бъди!

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??