ДО МЕНЕ СИ
Ти до мене си сега,
аз до теб сега съм също
и от ревност и тъга
силно, нежно те прегръщам.
Ти до мене си сега,
тъжна, искрена и страстна.
Не дарявай ме с рога,
а бъди докрай прекрасна!...
© Раммадан Л.К. Всички права запазени