23.02.2019 г., 22:56 ч.

До моето вътрешно Аз 

  Поезия » Друга
395 1 0

 

Здравей!

Замислих  се  сега.

Време е да си поговорим.

Да загърбим тази самота.

Заслужава ли си цената?

Да плащаме грешките на друг.

Промяна няма, няма и да има.

Сами сме Ти и Аз.

Казваше ми, дори ме кореше.

Аз не вярвах.

Противих се! Борих се!

Не се вслушвах в съветите ти.

Обърнах ти гръб.

Затворих се в себе си.

И какво?

Опитвах се с годините

да преоткрия себе си.

Изправена пред себе си сега.

Търся теб

вътрешното ми Аз.

В моя свят сме само Ти и Аз.

Мълчиш- година- две.

Сърдиш ли се?

Може би имаш причина?

Бях непокорна и ще бъда.

Мое мило вътрешно Аз.

Моля те. Прости ми.

Не се сърди.

Нека бъдем заедно Аз и Ти.

© С. П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??