9.06.2023 г., 8:36 ч.

До моята майка 

  Поезия » Свободен стих
387 0 0

Как си майко, добре ли си кажи?! 

Там горе по-малко ли боли?! 

Болката в гърдите, отмина ли кажи? 

Спокойствие намери ли, толкова далече ти? 

 

Тук долу, трудно е без теб .. всеки ден мрачен е за мен! 

Болката в гърдите все по-силна става и с годините се увеличава ..

Няма те на празник, няма те до мен .. ах как ми се иска да видя това лице! 

 

Искам да поплача, майко, искам да извикам..

Искам болката да изтръгна и отново да те върна ! Искам сгушена до теб да легна и мира да намеря! 

 

© Румито Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??