16.01.2007 г., 22:41 ч.

До следващата зима 

  Поезия
590 0 5
Като измръзнала птица,
само през зимата, през студовете
в любов ще се вричаш,
към мен ще протягаш ръцете…
Ще съм огън и покрив,
ще съм топла постеля,
ще съм нежност и порив
и чаша със вино, когато налея,
с последната лудост в сърцето
пролетта ще извикам.
Криле разпери, полети към небето…
До следващата зима.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??