Jan 16, 2007, 10:41 PM

До следващата зима 

  Poetry
591 0 5
Като измръзнала птица,
само през зимата, през студовете
в любов ще се вричаш,
към мен ще протягаш ръцете…
Ще съм огън и покрив,
ще съм топла постеля,
ще съм нежност и порив
и чаша със вино, когато налея,
с последната лудост в сърцето
пролетта ще извикам.
Криле разпери, полети към небето…
До следващата зима.

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??