22.02.2012 г., 23:20 ч.

До следващия тласък нечестив 

  Поезия » Философска
362 0 0

 

"До следващия тласък нечестив"

Вечерницата скри се зад грозни облаци
и вой на призрачни пчели.
Нощта крещи,
вълни разбиват се в стената,
безкраен път по острието на сърпа.
По острието на сърпа
смее се кръвта
и твойте вени са безсилни
пред съкрушаващия вятър...

Във черна дупка,
пълна със змии,
стенания улавя голият кошмар,
пълзи,
а стълбата пропада.
Просто рухва.
Утихва всичко.
До следващия тласък нечестив...

© Задгробник Евотош Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??