10.05.2009 г., 19:16 ч.

До тук... 

  Поезия » Друга
983 0 25


Поет ли бях до тук или писател?

Рисувах с рими пролетни пейзажи.

Валях с дъжда, отива ли си някой,

но продължавах винаги нататък.

 

Поет ли бях до тук или писател?

Усмихвах се с усмивките на други.

Когато любовта си пресъздавах,

си струваха цената всички думи!

 

 

Поет ли бях до тук или писател?

Не си играх със думи философски.

Българския речник уважавах

и всеки стих избликна от душата!

 

 

 

 

 

 

 

 

© Анета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??