5.03.2024 г., 20:28 ч.

"До тук добре..." 

  Поезия » Любовна
130 0 0

"До тук добре. Ти просто ме използва."

Това е просто и вулгарно.

Щом моите очи в теб проникнали са безпощадно,

Защо тогава ме зарязваш -

Нима за двамата не е удобно?!

 

Нима боиш се, че си бягал

От собствената си мечта,

Или измамата прониква и в кръвта?

Нима целувките са грешка,

И като римски папа го разбра -

Това е право, туй е криво -

Любов - че какво пък е това?!?

 

И ще ми се, ако те забравя и презра,

С идеята, че си мираж,

И знам, че някой ден ще се обадя

Без представа за какво го правя.

 

И ръката ми ще си направи 

Своя избор цифров без пощада.

Телефонът пак се свързва,

Надявайки се, че с уплаха ще затворя.

И ако случи се, че чуя секретаря...?

© Ева Туфанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??