13.05.2022 г., 16:30 ч.

До утрото 

  Поезия » Любовна
255 0 2

До утрото
 

Едно несбъдване остана между нас
като желание да се копнеем,
едно мечтание броди ни нощес
с надеждата да преболеем!

 

Сънено минава по очите ни
и своите въпроси преповтаря:
събрах да се познаете с душите си, 
разпиляхте се по - трудното обичане!

 

И нощите притихват във очакване
за отговори пресекли тишината,
само звук на припознаване
събира сънищата ни преди зората!

 

А изгрева на утрото дочаква
да разпръсне думите "Обичам те",
денят на лятото да разпечата
Любов, от която се отричахме!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??