7.02.2008 г., 18:15 ч.

До зори 

  Поезия
567 0 0
Гледаш ме в очите и ме лъжеш
и мислиш, че ти вярвам!? Но уви!
Сега ти се заблуждаваш!
Грешка стори, че ме подцени,
щом вече не ти трябвам!

В една вечер безкрайна
с полумесец и малко звезди
до зори ще открадна съня от твойте очи,
до зори ще разбуля тайните ти,
до зори ще ти върна за всички твои лъжи,
защото тогава за пръв път ще плачеш ти,
ще молиш и ще се разкайваш,
но няма да има кой да ти прости...

© Радостина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??