10.05.2012 г., 1:42 ч.

Добрите хора 

  Поезия » Любовна
589 0 2

На този свят ще дойде и моят край,

както всяка приказка го има знай,

но аз не ще умра завинаги,

защото...

 

Добрите хора не умират

и възкръсват от пепелта,

добрите хора трудно се намират,

в тях е скрита любовта.

 

На този свят ще дойде и моят край,

но за доброто винаги има рай

и аз вечно ще живея,

защото...

Добрите хора не умират

и възкръсват от пепелта,

добрите хора трудно се намират,

в тях е скрита любовта.

 

Доброто винаги побеждава злото!

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??