18.05.2010 г., 10:36 ч.

Добро утро, любов 

  Поезия
1303 0 6

  

Добро утро, любов,

отново е пролет. 

Акация бяла цъфти,

шуми птичият полет.

 

Добро утро, любов,

слънцето грее.

Птичка ранобудна

за тебе песен пее.

 

Добро утро, любов,

макове цъфтят.

Пламъци червени

огъня ще разгорят.

 

Добро утро, любов,

на пролет ухаеш.

С цветя се кичиш,

за щастие мечтаеш.

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??