19.06.2019 г., 7:39 ч.

Добро утро, Вероника! 

  Поезия » Философска
309 0 1

След всеки мрак изгрява слънце и надежда

и побеждава всяка буря, студ и мраз.

И днес ще бъде по-добре от вчера.

И всичко лошо е останало зад нас.

 

Светът не спира щом очи затвориш.

Животът продължава да върви.

И щом си жива продължаваш да се бориш,

защото няма време за сълзи.

 

С нощта си тръгва всичко лошо, мило Верче.

Страхът заспива вече уморен.

Главата горе, с поглед жадно втренчен

във утрото на идващия ден!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Понякога на думи е по-лесно, но ако има подкрепа винаги може да се види светлината на утрото Много позитивен стих.
Предложения
: ??:??