Добро утро да направиш с усмивките си!
Добро утро дари... от сърце!
Добро утро крещи! И в мислите си
бъди добра! Когато дори плачът на дете
раздира, разкъсва душата ти... милата,
сбрала неволи, горчилки, тъга.
Но ти дари Доброто си утро на другите
с усмивка сърдечна... и с лека ръка!
© Детелина Всички права запазени