7.10.2017 г., 11:18 ч.

Добър Човек 

  Поезия » Философска
1474 0 3

          Добър Човек

 

Добрият Човек просто прощава,

лошите неща той ги забравя.

Той силен е, доброто олицетворява,

а слабият човек не забравя, а отмъщава!

С усмивката си хората дарява,

близки и чужди  хора той уважава.

На приятелите си той се доверява,

с голяма обич децата си дарява.

Той е тъжен, самотен, но се надява,

да срещне Любовта, но не такава,

истинската Любов която възпламенява,

въглените в сърцето му, тлееща жарава!

Да се разпали огъня на Любовта тогава,

с жена обикновена, истинска, не дребнава.

С нея заедно трудностите да покорява,

Ръка за ръка, сърце до сърце,

Така Любовта докрай остава!

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря!Твоите оценки са важни за мен!Макар и малко коментари за моите Стихове
    !Те са качествени!Радвам се че ти харесват стиховете ми!
  • Много красиви чувства си вложил в това стихотворение, Вальо! Да, добрият човек е точно такъв, какъвто си го описал! Пожелавам ти скоро да срещнеш жената на своите мечти! Поздрави!
  • Малко са добрите Човеци!
Предложения
: ??:??