Добър вечер, господарю
- Добър вечер, господарю!
Дай трошичка хляб сега
и нека сърцето ти се възрадва,
че в тази чудна вечер
става най-голямото чудо на света!
- Добър вечер, господарю!
Ела,седни при мен и ми подай ръка,
че в тази вечер чудна
се случват хубави неща!
Коледа е, Коледа е,
Син Божи е цял засиял в светлина
Коледа е, Коледа е,
днес мечтите стават реалност и се случва чудо на света!
© Мила Всички права запазени