21.05.2007 г., 14:00 ч.

"Догарят свещите..." 

  Поезия
531 0 3

Догарят свещите
На една истинска любов.
Отровиха я обстоятелствата
И острите завои.


Чуваш ли...
    Kамбаните са близо.


Тъжна мелодия се разлага във мъглата
И потичат спомени
И се реят тонове,
Събрани в малки въздушни кристали.


        Няма оплаквачи...


Само ние двамата в мъглата
Погребваме чувствата,
За да създаваме изкуство,
Защото най-добрите стихове 
                                       се раждат от тъгата.


                                                  05.21.2007

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ми хареса!
    Поздрави!
  • от болката се ражда всичко-без да боли не може даже стих да се роди ХАрЕСВА ми как пишеш
  • "защото най-добрите стихове
    се раждат от тъгата."



    Много ми хареса!!!
Предложения
: ??:??