Догарят свещите
На една истинска любов.
Отровиха я обстоятелствата
И острите завои.
Чуваш ли...
Kамбаните са близо.
Тъжна мелодия се разлага във мъглата
И потичат спомени
И се реят тонове,
Събрани в малки въздушни кристали.
Няма оплаквачи...
Само ние двамата в мъглата
Погребваме чувствата,
За да създаваме изкуство,
Защото най-добрите стихове
се раждат от тъгата.
05.21.2007
© Гергана Цветкова All rights reserved.
Поздрави!