4.08.2010 г., 12:43 ч.

Докато аз забравям 

  Поезия » Любовна
572 0 4

Животът ми ще мине в очакване

на малък знак, на мъничка промяна,

сърцето ми разкъса се от даване,

любов без даже капчица размяна.

 

И всичко, в което все съм вярвала,

остана днес размазано във спомени,

и пред очите ти една любов изстрадала

загубва се в сълзи недоотронени.

 

Изгубих даже себе си в чакане,

в гонене на бъдещи миражи

и не разбрах от толкова надяване,

че ти дори до днес не ме познаваш.

 

 

И днес дори, когато всичко свършва,

аз част от себе си при теб оставям,

загубена любов не се завръща,

помни това, докато аз забравям!

 

посветено

© Наталия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??