22.11.2016 г., 12:00 ч.

Докато живеят, дишат и обичат... 

  Поезия
459 1 12

мъглата слезе твърде ниско

над локвите погълнали дъжда

и златото на лятната ни истина

превърна се естествено в ръжда

 

така се случва тук с листата

привързани към земното привличане

мечтаят да докоснат синевата

докато живеят дишат и обичат

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Написано след срещата с https://otkrovenia.com/bg/fotografia/falling-into-blue Благодаря за вдъхновението... :)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??