Nov 22, 2016, 12:00 PM

Докато живеят, дишат и обичат... 

  Poetry
455 1 12

мъглата слезе твърде ниско

над локвите погълнали дъжда

и златото на лятната ни истина

превърна се естествено в ръжда

 

така се случва тук с листата

привързани към земното привличане

мечтаят да докоснат синевата

докато живеят дишат и обичат

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Написано след срещата с https://otkrovenia.com/bg/fotografia/falling-into-blue Благодаря за вдъхновението... :)

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??