18.03.2011 г., 11:43 ч.

Докога 

  Поезия » Философска
484 0 0

Докога, докога
все ще ми върви така...
Докога, докога
с вятърните мелници ще се преборвам...
Докога, докога
ще се лута моята душа...
Докога, докога
аз ще търся любовта...
И кога ли най-накрая ще намеря пътя?
А кога ли най-накрая ще Живея?

 

17/03/2011

© Гери Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??