Докога, докога
все ще ми върви така...
Докога, докога
с вятърните мелници ще се преборвам...
Докога, докога
ще се лута моята душа...
Докога, докога
аз ще търся любовта...
И кога ли най-накрая ще намеря пътя?
А кога ли най-накрая ще Живея?
17/03/2011
© Гери Стефанова Todos los derechos reservados