3.12.2007 г., 15:24 ч.

Докога да повтарям 

  Поезия » Любовна
603 0 3

Докога да повтарям, че друго не искам,

освен да бъда със теб,

да побеляваме бавно, да остаряваме заедно

в съвместен живот занапред.

Вечер спокойна до теб да заспивам

и с усмивка да срещам деня,

радост и болка с теб да споделям,

такава е мойта мечта.

Какво да ти кажа? Аз искам градина

със жълти и бели цветя

и малка къщурка, в която да бъдем

щастливи с нашите деца.

Разбра ли? Не искам несметни богатства

и бижута със златен обков.

Аз искам добро и щастливо семейство,

създадено с много любов. 

© Елена Божинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздрави! Хубави мечти, дано станат реалност!
  • Добре дошла, Ели!

    "Аз искам добро и щастливо семейство,
    създадено с много любов. " - Пожелавам ти го от сърце!!!

    Красив стих, хубави желания!
  • Чудесно, дано да ти отвръщат с взаимност!
Предложения
: ??:??