10.10.2007 г., 19:55 ч.

Докосната от ангел 

  Поезия
904 0 5
                     Докосната от ангел беше тя,
                     докосната от ангел във нощта,
                     очите светеха - звезди,
                     лицето - огледално, 
                     душата и лети.
                     Времето бе реално,
                     но сякаш бе спряло.
                     Там, в мига, там бе ням светът.
                      Докосната от ангел.
                     Бог сърцето и прибра,
                      ангелът сълзите и събра.
                      Надеждите се разпиляха над света,
                      мечтите и угаснаха в нощта.
                      Остана тялото изваяно в прахта и да лежи,
                      остана главата - дълбока яма в калта и да тежи!!!                     

© Мила Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??