3.11.2007 г., 13:06 ч.

Докосни 

  Поезия » Еротична
1312 0 11

Затвори зелените очи,

виж едно момиче под звездите

тайнствено, с разпуснати коси,

бавно се отпуска и полита...

Аз съм  - силует познат,

дрехите ми свличат се в нозете,

забрави за всичко и ела,

погали ме, аз съм ти в ръцете...

Този свят е нереален,

забрави за страх или вина,

кожата ми трепетно ухае

на любов и красота...

Докосни ме, устните изгарят,

хапеш ги... О, да... ти знаеш как,

името ти шепнейки повтарям,

не, не спирай... искам още... пак...

В мен си, бавно ме изпиваш,

тялото ми с устните си галиш,

дааа... целуваш и гърдите,

страст безумна, ненаситна палиш...

 

 

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??