23.02.2014 г., 19:48 ч.

Докосни ме 

  Поезия » Любовна
798 0 3

Докосни ме,

още съм твоя,

докосни ме,

още съм звън.

 

Докосни ме,

потънал в омая,

докосни ме,

студено е вътре,

не вън.


Докосни ме,

още съм твоя,

погали ме с дъх

преди да заспя,

попей ми нежно,

косите помилвай,

да забравя,

че всичко е сън.


Докосни ме,

все още догарям,

погали ме с топли очи,

дай ми знак,

че още си с мене,

да следвам свойте мечти!




© Гъсеница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??