15.10.2016 г., 15:57 ч.

Докосни ме... 

  Поезия » Любовна
897 2 6

Докосни ме...

през прашните прозорци помежду ни, 

през погледите втренчени парадно,

през задкулисните фалшиви думи,

докосвай ме и ме целувай жадно.

Отпивай ме на бавни едри глътки,

по мен рисувай с устни и ръце.

Покорна съм във твоите прегръдки,

владетелю на моето сърце.

Отдалеч пожелай ме с очи,

във мислите си назови ме,

аз ще знам, затова замълчи

и ще дойда. Докосни ме.

© Мира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??