10.07.2007 г., 9:35 ч.

ДОКОСВАНЕ 

  Поезия
565 0 5
Докоснах те, любов, и как опарих се, о как,
аз пих от извора горещ, пих пак
и твоя ореол аз взех, целунах
и мъртва любовта, във жива я превърнах!

Ти долетя тъй дълго чакана,
ти, светъл лъч в тъмното, дочакан
и звездни мигове само за мен,
изпитах под дъжда студен.

Аз знам, че няма да се върнеш,
превръщаш всичко в буца лед.
Но остави искрица пламък да гори,
знай, той напразно няма да блести!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??