26.05.2011 г., 11:43 ч.

Докосване 

  Поезия » Любовна
526 0 1

ДОКОСВАНЕ

Докосваш ме... мечтаех за това

с върха на пръстите, с ръката хладна

накланям бавно своята глава

към мястото, където ме докосна.

И сладки тръпчици по мене плъзват,

сърцето се забърза изведнъж,

краката сякаш по земята че не стъпват,

аз вдишах аромата ти на мъж...

Докосване мечтано в нощ гореща

и погледи, разтапящи леда,

така вълнуваща се случва тази среща,

в мечтите смели беше до сега...

От този допир само се нуждаех,

измества всичко, всякакви слова,

а аз до скоро нищичко не знаех,

че чувствена и страстна съм била.

Как твоите ръце със нежна сила

са нишката копринена - любов,

как дълго чакала съм и таила

това докосване... без послеслов...

© Ирена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • сърцето се забърза изведнъж,
    краката сякаш по земята че не стъпват,
    аз вдишах аромата ти на мъж...
    !!!
Предложения
: ??:??