Вглеждам се в очите ти,
вглеждам се в безкрая...
Докосна ли ръцете ти,
докосвам се до Рая.
Възможно ли е, питам се,
треперя, щом си с мене?...
Склонил глава, заплиташ ме...
Сърцето в нежен плен е.
Без теб не мога, знаеш ли,
светът е тъй огромен.
Мечти тревоги... плаши ме,
но ти си моят огън.
Ела при мен, върви до мен,
не ме оставяй тъжна.
Сърце в сърце, очи в очи,
защото съм ти нужна.
© Снежина Айдарова Всички права запазени