15.01.2012 г., 9:53 ч.

Дом за стари хора 

  Поезия
518 0 4

ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА


Със много хора аз живея

във слънчев дом за стари хора.

Навън за кой и да милея,

тук си почивам от умора,


сбрала в живота си нелесен,

с годините веч натежала

и в тая моя златна есен

да чакам края ми остава.


Сбрани с толкоз съдби различни,

в дома станали с една съдба,

аз знам - очакваме ний всички

внимание, грижи, топлина.


И, вярвам, всеки ги намира

и че тука чувства се добре,

затуй и в мен сега напира

да кажа с тез прости думи две:


На шеф, на лекар, на сестрички

(не мога всички да изброя),

за грижите за нас - на всички

сърдечно да им благодаря.

© Анка Келешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??