6.03.2008 г., 11:38 ч.

Донеси ми 

  Поезия » Любовна
702 0 8
Донеси ми

Донеси ми твоята надежда,
която грее в твоите очи,
да мога винаги, когато ги поглеждам,
сърцето ми безумно да тупти.

Донеси ми твоята любов красива
и в сърцето ми я постави,
да бъда винаги така щастлива,
нещо твое в мене да гори.

Донеси ми твоята мъжка сила,
да бъда храбра, да не се предам,
донеси ми твоята закрила,
че съм силна аз да знам.

Донеси ми твоите мечти безбрежни
и с моето сърце ги сподели,
донеси ми приказките нежни
и в реалност с мен ги превърни.

Донеси ми нощем твоя сън,
очите ти до моите да заспят,
донеси ми силен гръм,
с него аз да се изпепеля.

Донеси ми и лъжи коварни,
донеси ми мрак нелеп,
донеси ми вярност и невярност,
ще приема всичко, но да е от теб!

31.10.2007

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??