Не може с теб
да е скучно.
Дори когато мълчиш,
тишината се усмихва.
Даже да е тъмно,
мракът сияе.
С теб
студът не щипе,
а гали приятно
и в очите пламъчета пали.
Също и дъждът не вали,
а тананика песен,
която люлее мечти.
Не е скучно с теб,
дори само да си...
© Ласка Александрова Всички права запазени
Пожелавам щастливо сбъднати мечти!
Поздрави и за влюбената лирическа, и за слънчевата поетеса!
БЪДИ!